Vragen, tips of opmerkingen? Gebruik het contactformulier.

mw-banner-home

vacature ontwikkelaar


Vacature ervaren website ontwikkelaar voor onderhoud

Voor het onderhoud van een aantal sites van de vereniging zijn we op zoek naar versterking van ons team.

Wat ga je doen?

Onze website (apneuvereniging.nl) is gebouwd in WordPress. Het onderhoud daarvan is geregeld en voor deze site hebben we dus geen vacature.

Naast deze site hebben we nog (momenteel) drie sites die zijn gekoppeld aan ons ledenadministratie systeem (e-Captain). De belangrijkste van deze drie is de website die onze vrijwilligers ondersteunt. Samen met een collega ga je die sites onderhouden. Als je ruime ervaring hebt met websiteonderhoud dan zal dat technisch geen probleem voor je zijn. Het is raadzaam om een eendaagse cursus te volgen om het systeem van e-Captain goed te leren kennen.

De mutatiegraad van de sites is niet hoog. Als je maximaal een paar uur per week beschikbaar bent dan ben je al een steun voor de vereniging. Het is mogelijk om met je collega af te spreken dat je een maand beschikbaar bent en je collega de volgende maand. Projecten kunnen we zowel door derden laten uitvoeren of door een van de vrijwilligers. De keuze is afhankelijk van beschikbare tijd en competentie.

Wat voor skills heb je nodig om ons team te versterken?

  • Ervaring met het bouwen/modificeren van websites (bijvoorbeeld met WordPress)
  • Snappen wat een relationele database is
  • Bereidheid om je de techniek van e-Captain eigen te maken
  • Gestructureerd kunnen werken
  • Prettig kunnen samenwerken met collega’s

Wat biedt de vereniging?

Je werkt binnen onze vereniging samen met enthousiaste mensen die allemaal dezelfde missie hebben: meehelpen om het verschijnsel slaapapneu en de ernst ervan, meer bekendheid te geven en onze leden en potentiële apneupatiënten te helpen.

Als medewerker krijg je al je onkosten volledig vergoed (op declaratiebasis). Het werken bij de vereniging levert je financieel dus niets op, maar het kost je ook niets behalve wat tijd. Maar het levert je wel iets heel anders op: heel veel voldoening!

Als je belangstelling hebt neem dan snel -geheel vrijblijvend- contact op met Kees de Ridder reddired.[antispam].@apneuvereniging.nl of 06-50453133 [tussen 10:00 en 20:30]. Wij kunnen dan bespreken of we samen verder kunnen. Je zit nog nergens aan vast.


Copyright 2020 | ApneuVereniging